Vremenske prilike
u Baru:

MambWeather icon
--- °C

MONTENEGRO (BAR) TIME
TIME ZONE
Central European Time (CET)
UTC/GMT +01:00 hours

 

PREKO LUKE BAR IZVEZEN 100.000-TI FIATOV AUTOMOBIL

Preko gatova Luke Bar, u utorak, je pretovaren 100.000-ti automobil kragujevačkog Fiata, namijenjen za svjetsko tržište.

Na presu organizovanom u Luci Bar povodom ovog jubileja, predsjednik Odbora Direktora Predrag Ivanović saopštio je da ovaj posao tokom tekuće godine donosi četvrtinu prihoda ovoj kompaniji i dodao da je druga velika korist od ovog posla to što se Luka našla u mreži luka u koje dolaze brodovi italijanske kompanije Grimaldi i da je moguće da se preko nje transportuju i drugi tereti.

undefined

Opširnije...
 

PRETOVARENO ZA DESET MJESECI

Za deset mjeseci ove godine, od 1. januara do 31. oktobra, sa 184 broda, pretovareno je ukupno 512.750 tona tereta. U ukupnom pretovaru preovladavali su rasuti tereti kojih je bilo 234.392 tone, slijede tečni sa 148.781 tona i generalni kojih je bilo 129.575 tona.

 

 

LUKA BAR UČESTVOVALA NA SAJMU AGRO-KOS U PRIŠTINI

Luka Bar je učestvovala na 14. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu Agro-Kos u Prištini, koji je održan od 2. do 5. oktobra.

Na sajmu je bilo 75 izlagača sa Kosova i inostranstva.

Sajam je otvorio Ministar poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja Kosova Blerand Stavileci.

Štand Luke Bar, koji je bio u okviru štanda Privredne Komore Crne Gore, posjetili su brojni privrednici sa Kosova, predstavnik Privredne Komore Srbije i Ambasador Crne Gore na Kosovu g-din Radovan Miljanić.

 
Strana 4 od 25